Beszámolók

Élménybeszámolók

British Airways

Nagyon jók voltak a filmek.Kellemesen utaztam.

Melinda

Wizz Air Hungary

A szolgáltató méltó volt a fapados cégekhez. Már csak a fapad hiányzott.

Mária

Lufthansa

A székek a turistaosztály ellenére kényelmesek voltak, a személyzet kedves volt, kár, hogy a Lufthansa árai az idei évhez képest csaknem kétszeresére nőttek a jövő évi járatokra, így nem valószínű hogy az új évben tudom ismét őket választani.

megazoan

Emirates

Lányommal utaztam,aki kisbabát várt.Nagyon előzékenyek és figyelmesek voltak a légikisérők vele.

sz.icu

Corendon Airlines

Egyedüli kifogásom az volt, hogy legalább vizet felszolgálhattak volna a repülés folyamán. Amúgy a járat pontosan indult, érkezett, az utaskísérők kedvesek voltak. Maga a gép is kényelmes volt.

Enisas

Eurowings

A személyzet nagyon kedves barátságos segítőkész volt.. Már több alkalommal utazta a légitársasággal de a tapasztalataim minden alkalommal pozitívak voltak!

Marcsi

RyanAir

A repülő több mint 1órával később indult el, de szerencsére időben érkezett a késés ellenére. A vissza felé úton ugyan azt a bőröndöt nagynak találták és be kellett tennem a csomag térbe, amely ugyan az volt mint az oda felé úton. A személyzet elég segítő kész volt, ami kellemes meglepetés volt.

Agnes1966

KLM

Kiváló uticel, hosszú út, szomorú visszatérés

ABC

Turkish Airlines

A korábbi évekhez képest alacsonyabb színvonalú ellátást biztosítanak a fedélzeten.

Kárpáti Márta

Aegean Air

Nagyon kedves , gondoskodó személyzet, finom az étel, kedvencünk ez a légitársaság.

Zsuzska

Wizz Air Hungary

Jó, hogy repül a wizz közvetlenül Fuerteventura, Lanzarote szigetekre. Mind a kettö gyönyörü volt! Egyiken leszálltunk másikon fel, jó hogy van a wizzair:-)

dozina

Air China

Évente 2-3 alkalommal ha megyünk kínába, velük megyünk. Nem az ár és nem a szolgáltatás szinvonala miatt, sokkal inkább a közvetlen Budapest - Peking közvetlen járat okán. Igazából rosszat nem tudok róluk mondani. A jegy áráért elvisznek A-ból B-be.

KoWee

Wizz Air Hungary

Az utazás során induláskor igaz pár perc késés volt, de a késésről megfelelő tájékoztatást kaptunk! A levegőben mind az úticél déli, mind pedig hazafelé kiváló volt a kiszolgálàs, mind pedig a termékek is jók voltak! Hazafelé úton a pilóta nagyon kedves volt és minden érdekes eseményről tájékoztatta az utasokat! Valamint a le...
Tovább »

Gyoriz

Az utazás során induláskor igaz pár perc késés volt, de a késésről megfelelő tájékoztatást kaptunk! A levegőben mind az úticél déli, mind pedig hazafelé kiváló volt a kiszolgálàs, mind pedig a termékek is jók voltak! Hazafelé úton a pilóta nagyon kedves volt és minden érdekes eseményről tájékoztatta az utasokat! Valamint a le és felszállás során kiválóan vêgezte munkáját mivel észre sem lehetett venni a földtől való elszakadást illetve landolást! Profi volt!


Gyoriz

Emirates

Nagyon praktikus, Dubaiban lehetett rendelni kisérö szolgáltatást. A kisérő személyzet vitte a csomagunkat és a legrovidebb úton percek alatt eljuttatott a reptér elött várakozó taxihoz. Igy nem kellett bolyongani a hatalmas reptéren.

Wizz Air Hungary

A reptér és a gép közötti "séta " nagyon kellemetlen. A hangár ahol várakozni kell hideg, szeles, nem illik ehhez a szép reptérhez. A külföldiek csodálkoznak ezen a megoldàson. Más európai országokban szép reptéri busz vagy vonat szállítja az utasokat. Sajnos a sok jó mellett ( kedves, hozzáértő személyzet) ez a kellemetlen èrzés jut...
Tovább »

D.Edit

A reptér és a gép közötti "séta " nagyon kellemetlen. A hangár ahol várakozni kell hideg, szeles, nem illik ehhez a szép reptérhez. A külföldiek csodálkoznak ezen a megoldàson. Más európai országokban szép reptéri busz vagy vonat szállítja az utasokat. Sajnos a sok jó mellett ( kedves, hozzáértő személyzet) ez a kellemetlen èrzés jut eszembe ha erre a repülőútra gondolok.
Üdvözlettel: Edit


D.Edit

KLM

Kényelmes székek, finom ételek, pontos érkezés. Bátran ajánlom a KLM-et.

valencica

Wizz Air Hungary

Már többször utaztam Wizz Air járattal, és mindahányszor hasonló tapasztalatokat szereztem. Ezúttal Barcelonából utaztam haza Budapestre, melynek során először is a személyzet rendkívül körültekintő munkáját szeretném kiemelni - a fiatalos, lendületes cabin crew többször is szemmel láthatóan gondot fordított az utasok biztonságára,...
Tovább »

Adri

Már többször utaztam Wizz Air járattal, és mindahányszor hasonló tapasztalatokat szereztem. Ezúttal Barcelonából utaztam haza Budapestre, melynek során először is a személyzet rendkívül körültekintő munkáját szeretném kiemelni - a fiatalos, lendületes cabin crew többször is szemmel láthatóan gondot fordított az utasok biztonságára, mindig mosolyogtak és angolul is beszéltek (ez ugyan elvárás egy légiutaskísérő esetében, mégsem tudja mindenki alkalmazni azt, amit a papírjai igazolnak..). A gép "telt-házzal" emelkedett a levegőbe, jó lett volna néha a kapitány közérdekű információt is hallani (pl. hol tartunk éppen, milyen városok felé közeledünk, milyen magasan vagyunk, hány fok lesz az úticélon stb.), de sajnos egész úton egy szót sem szólt a népes publikumhoz. (Tavalyelőtt Isztambul felé tartva egy konkrét idegenvezetésben volt részünk, rövid "tárlatvezetéssel" az alattunk látható városokról, a Fekete-tengerről, és meteorológiai ismeretekkel is bőven elláttak bennünket, és pedig az is Wizz Air járat volt és Isztambul sincs sokkal közelebb, mint Barcelona...). Az ülések szokás szerint kényelmetlenek voltak, a lábaknak alig volt helyük, és a folyosó mellett ülve még szerencsésnek mondhattam magam... De ezt már megszoktam. Ahogyan azt is, hogy nyakra-főre megy a vásárlás-ösztönzés. A munkám révén sokszor utaztam már, többféle légitársasággal is, de a Wizz Air mindenkit elsöprően igyekszik a pénztárcánkat/kártyánkat használtatni... Az alatt az alig 3 órás út alatt más sem történt, csak kocsi tologatás... (És ez nem a személyzet hibája, ők csak a dolgukat teszik) Hol menüt lehetett venni kávéval 8 Euróért, hol pedig plüssöket, parfümöt a csillagos égre írt pénzekért. Tudom, hogy a fedélzeti termékek nagyon drágák, de azért a Wizz Air picit visszafogottabb is lehetne, pláne, hogy az egészben az volt a legzavaróbb, hogy ez a termékárusítás az egész folyosón való szabad közlekedést gátolja (teszem azt, ha a legkisebb helységig szeretne valaki eljutni). Ár-érték arányban mégis azt gondolom, hogy ők a legjobbak. Olcsó repjegy, aránylag olcsó feladós poggyászár és megbízható közlekedés (a késések száma és mértéke elenyésző). A honlapon történő foglalás módja tiszta és világosan megfogalmazott, nincsenek rejtett, de mégis fontos tudnivalók, amikkel az ember csak a reptéren szembesül... Szóval, összességében, jó az extern szervezeti kommunikáció, az alkalmazottak hellyel-közzel dicséretreméltóak, és ha még "a kevesebb néha több" elvet is figyelembe vennék (már ami a fedélzeti boltolást illeti), akkor azt hiszem, derék 4 csillagot kapnának tőlem.


Adri

LOT Polish Airlines

Teljesen átlagos szolgáltatások. A személyzet hozzáértő, nyugodt.

mferenc

Lufthansa

Átlagos szolgáltatás, átlagos ellátással. Nem volt kiugróan pozitív, vagy negatív tapasztalat.

mferenc

Qatar Airways

A Qatar Airways-szel Kuala Lumpurig utaztunk nászutunkra a feleségemmel, a végső úticél Bali volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, az ülések kényelmesek, az ételek pedig minőségiek és finomak voltak. Két negatívumot tudok csak felsorolni: az egyik, hogy a Budapest-Doha járaton nem minden ülésnek volt saját képernyője és médialejátszója,...
Tovább »

ubbaesubba

A Qatar Airways-szel Kuala Lumpurig utaztunk nászutunkra a feleségemmel, a végső úticél Bali volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, az ülések kényelmesek, az ételek pedig minőségiek és finomak voltak. Két negatívumot tudok csak felsorolni: az egyik, hogy a Budapest-Doha járaton nem minden ülésnek volt saját képernyője és médialejátszója, így az 5 órás út alatt nem tudtunk filmet nézni. A második pedig, hogy a Doha-Kuala Lumpur járat 20 percet késett. Ezeket leszámítva nagyon jó utunk volt, bármikor szívesen választjuk majd újra a Qatart.


ubbaesubba


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!