Beszámolók

Élménybeszámolók

RyanAir

Az utazás összességében probléma mentes volt. Elsőbbségi beszállást választottam. Az jelentette az egyedüli gondot, hogy nehéz volt megkülönböztetni az elsőbbségi sort. Erre nem volt megfelelő a kommunikáció.

ildancs

Wizz Air Hungary

Albániába repültem október végén. A visszaút kicsit zűrösre sikerült, késve indultunk, mindenki türelmetlen volt. Tömve volt a repülő, hatalmas volt a zaj. Eddig ez volt a legkellemetlenebb utazásom.

Pallagi Györgyné

Wizz Air Hungary

Életemben először utaztam repülőn, a fel és leszállás volt érdekes, no meg persze a kilátás (ablak mellé sikerült jegyet venni), a személyzet kedves volt, elmondtak minden fontos tudnivalót. A becsekkolás itthon viszonylag gyors volt, de visszafelé Máltán már jócskán elcsúszott, majdnem háromnegyed órával később indultunk hazafelé...
Tovább »

smaszi

Életemben először utaztam repülőn, a fel és leszállás volt érdekes, no meg persze a kilátás (ablak mellé sikerült jegyet venni), a személyzet kedves volt, elmondtak minden fontos tudnivalót. A becsekkolás itthon viszonylag gyors volt, de visszafelé Máltán már jócskán elcsúszott, majdnem háromnegyed órával később indultunk hazafelé a kiírt indulási időnél. Mindent egybevetve kellemes, új élménnyel gazdagodtam.


smaszi

RyanAir

kellemes, probléma mentes út.

zcsilla

Air Canada

Kissé szűkös ülések rég üzemben lévő gép kissé idejétmúlt fedélzet,de biztonságos volt

Imicia

British Airways

Sokadik repülőutam volt az októberi, sajnos egy nő mellettem majdnem meghalt, hát ez elég sokkoló volt a tíz órás repülőút folyamán bár az utaskísérők mindent megtettek amit lehetett!

Majerildi

RyanAir

Párizsba utaztam a Ryanair hajnali járatával, mely meglehetősen pozitív élmény volt. A kora reggeli indulás ellenére a személyzet nagyon kedves, mosolygós volt, a morcos, koránkelést nem kedvelő utasokat is prímán kezelték. Kényelmesen elfért mindenki, a csomagokkal sem volt egyetlen probléma sem. Ráadásul, a gép a megadott időpontnál...
Tovább »

missme

Párizsba utaztam a Ryanair hajnali járatával, mely meglehetősen pozitív élmény volt. A kora reggeli indulás ellenére a személyzet nagyon kedves, mosolygós volt, a morcos, koránkelést nem kedvelő utasokat is prímán kezelték. Kényelmesen elfért mindenki, a csomagokkal sem volt egyetlen probléma sem. Ráadásul, a gép a megadott időpontnál korábban is szállt le Párizsban, amelynek köszönhetően egy korábbi transzfer buszt is elértünk, így gyorsabban megérkeztünk a városba is. Így összességében minden rendben volt a szolgáltatással, nem volt semmi negatív tapasztalatom. :)


missme

Wizz Air Hungary

Idén márciusban, életemben először lehetőségem nyílt, hogy repülőgépen utazhassak. Előtte nagyon izgultam, mert félek a magasságtól, de mikor már elég magasan voltunk kinéztem az ablakon, az felejthetetlen élmény volt. Az út során egy párszor előfordult, hogy a gép kisebb légörvényekbe került, de erről a személyzet megfelelően,...
Tovább »

M. Andrea

Idén márciusban, életemben először lehetőségem nyílt, hogy repülőgépen utazhassak. Előtte nagyon izgultam, mert félek a magasságtól, de mikor már elég magasan voltunk kinéztem az ablakon, az felejthetetlen élmény volt. Az út során egy párszor előfordult, hogy a gép kisebb légörvényekbe került, de erről a személyzet megfelelően, szakszerűen tájékoztatott bennünket. A kapitány, aki történetesen egy hölgy volt, nagyon ügyes volt és az út során elmondta nekünk, hogy milyen magasan repülünk és éppen hol járunk. A személyzet nagyon kedves és udvarias volt. Hatalmas élmény volt, mindennel elégedett voltam, és remélem lesz még lehetőségem repülni. :)


M. Andrea

RyanAir

Nagy várakozás és izgalom övezte ezt az utamat, hiszen ekkor történt életem első repülése. A teljes utazásom pozitív élményekkel telve töltöttem. Mindenki nagyon kedves volt és habár azt hittem hogy a ködös idő miatt nem fogom látni milyen ilyen magasról a kilátás kis földgolyónkra, kivirult az ég és olyan csodálatos látvány tárult...
Tovább »

Tigriske13

Nagy várakozás és izgalom övezte ezt az utamat, hiszen ekkor történt életem első repülése. A teljes utazásom pozitív élményekkel telve töltöttem. Mindenki nagyon kedves volt és habár azt hittem hogy a ködös idő miatt nem fogom látni milyen ilyen magasról a kilátás kis földgolyónkra, kivirult az ég és olyan csodálatos látvány tárult elém mint még soha! Remélem máskor is hasonló hangulattal teli repülés vár rám!


Tigriske13

Wizz Air Hungary

Nyerő vagy, s ezt hinned is kell!
Így történt a mastercard-os nyereményutazásom idén Cannesba, a filmfesztiválra. (Wizz Air - igaz a VIP loung-ból indultunk, tehát sehol egy igazi fapad,....miközben az is jöhet, jöhetne.Nizza - reptér, majd Cannes - Hotel Majestic, ruhápróbák, smink- és frizurakészítés, mint a sztároknak, majd vörös...
Tovább »

beva

Nyerő vagy, s ezt hinned is kell!
Így történt a mastercard-os nyereményutazásom idén Cannesba, a filmfesztiválra. (Wizz Air - igaz a VIP loung-ból indultunk, tehát sehol egy igazi fapad,....miközben az is jöhet, jöhetne.Nizza - reptér, majd Cannes - Hotel Majestic, ruhápróbák, smink- és frizurakészítés, mint a sztároknak, majd vörös szőnyeges vonulás és a magyar versenyfilm, a Jupiter holdja megtekintése.... 3 nap luxus ott, ahol újságíróként már jártam - luxus nélkül.
Az út, ...a minőség persze Te vagy, tőled függ .A repülés? A repülőút is csak jó lehet, ha ott belül jó minden. :) beva


beva

KLM

flight attendants were very nice, they were smiling, did not seemed tired during the whole flight. The aircraft was clean inside and the temperature was also Ok. ( in some aircrafts there is very cold inside during long haul flghts -people easily get cold in them )

caperucita17

Wizz Air Hungary

Az utazás kellemes volt, magyar utasok melle szólt a jegyem így mivel tudtam velük beszélgetni gyorsabban telt az idő.A pilóta nagyon ügyes volt mind a fel es leszállásnál.

Galandi63

Wizz Air Hungary

Évente háromszor-négyszer utazunk és töbnyire wizz air társasággal mindig pontos és megbízható és a kiszolgálás is megfelelő. egy negatívum csupán az, hogy bevezették a fizetős üléseket.

ttoth62

Wizz Air Hungary

A légitársaság nagyon jó áru repjegyeket (is) kínál, de amint emelkedik a kereslet, úgy emelkedik az ár is. Ehhez nehéz hozzászokni. Plusz az akciók idejére megemelik az árakat, abból adják a kedvezményt, amit végül ugyanannyiért (vagy drágábban) vehetek meg, mint az akció előtt.

safetycar

Air Canada

egy félre értés miatt nem tudtam átszállni
az Air Canada minden probléma nélkül és áttett a járatára és időbe megérkeztem
és nem fizettetek dj különbözetett

Anyu

Emirates

A gyermekünknek 40 fokos láza volt a fedélzeten és rendkívül segítőkészek voltak. Oda figyeltek ránk az egész úton! Nagyon szuper légitársaság!

Bence

Alitalia

A földi személyzet Rómában végtelenül kedves volt.

KT

RyanAir

Csodálatos élményben volt részünk a repülő út alatt. Borongós időben indultunk,S ahogy szálltunk fel, egyszercsak áttörtünk a szürke felhőrétegen....az összes utas egyszerre felkiáltott,amikor hirtelen a felhők fölött ragyogni kezdett a nap.

Hangya79

Wizz Air Hungary

Gyors,gördülékeny ügyintézés,kézséges stewardes,jó pilóták,tiszta,rendezett gép,nyugodt utazás.

Esztella

Wizz Air Hungary

Harmadik alkalommal utaztunk Barcelonába ezzel a légitársasággal.A korai indulást leszámítva minden a legnagyobb rendben volt.

stonesland


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!