Beszámolók

Élménybeszámolók

Eurowings

Kellemes utazás, kedvező kondíciók, pontos indulás és érkezés.

ina

Wizz Air Hungary

Pontos volt az indulás,érkezés.A kapitány nagyon jól tette le a gépet.

Pné Éva

Wizz Air Hungary

Első utazásunk felejthetetlen élmény volt. Ablak mellett ültünk, gyönyörű képeket készítettünk. Érdemes volt elsőbbségi beszállással menni, kevesebb volt a sorban állás. Már keressük a következő repülős úti célt.

Beatrix

RyanAir

Tudom, hogy ez csak egy fapados út volt, de időben foglva; ár-érték arányban, kommunikációban, ellátásban, azt kell mondjam, le a kalappal előttük. Tudom, hogy változások jönnek, de jövő tavasszal is velük utazom majd, remélem akkor sem fogok csalódni.

gyuror

Wizz Air Hungary

Budapest-Glasgow járattal utaztam, a viharos időjárás ellenére biztonságban éreztem magam. Én nagyon elégedett voltam, mind a két repülés alkalmával. Újra ezt a légitársaságot választanám a következő útjaimra.

szerencseasszonya777@gmail.com

Wizz Air Hungary

A hajnali, Barcelonába tartó járat legalább 20 perces késéssel tudott csak elindulni Ferihegyről. Ezután meglepve, de egyúttal örömmel értesültem a gépen arról, hogy a menetidő a kiadott menetrendhez képest egy órval kevesebb lesz. Ezt sikerült is tartani, s végül egy kellemes utazás után, a kiadott érkezési időpont előtt kb. 20 perccel landoltunk a katalán fővárosban. Soha rosszabbat!

posfai.gyula@gmail.com

Wizz Air Hungary

Menetrend pontos volt.
Kiszolgálás tökéletes..
Csomagokkal se volt baj..
Egyedül : a hosszú úton jó
lett volna egy film..
Egyiptom közelebb van igaz ,azon
az úton oda-vissza is vetitettek..
így az sokkal rövidebbnek tünt ,
s nem csak 1 órával..

Wizz Air Hungary

Minden tökéletes volt..
Landolás, kiszolgálás..
Menetrend szerint mentünk ,jöttünk.
Fizetős áruk a gépen..ár/ értékarányban
Jövőre is velük megyünk..remélem !)

Wizz Air Hungary

Jó volt érezni, hogy profik kezében vagyunk. A sok utas kezelése gördülékenyen zajlott. A csomagok elhelyezésénél a kisebb súrlódásokat a stewardess
határozottan, gyorsan elrendezte.

Judit

Wizz Air Hungary

Megvoltam elégedve a repülés során tapasztalt színvonalas kiszolgálással, illetve a légi kísérők felkészültségével és modorával. Nyeremény utazáson vettem részt testvéremmel, így eleve bármilyen kellemetlenség bagatell problémának tűnt.

LBandi90

Wizz Air Hungary

A légiutaskísérők viccelődtek a visszaúton. Mindig nagyon komolyak szoktak lenni, ezért nem is tudtam hova tenni ezt, de mindenképpen pozitívum. Kicsit enyhített a repülés miatti félelmemen.

Henri

Qatar Airways

Hong Kongba repültem először Qatar Airways-szel, előtte zömében Emirates-szel repültem. A személyzet nagyon kedves a fedélzeti és a repülőtéri szolgáltatások nagyon jók voltak. Teljesen meglepő módon a visszafelé úton Dohában leszállva nem volt biztonsági ellenőrzés. Az ülések meglepően kényelmesek voltak a hosszú úton is egészen élvezhető.

Pálvölgyi János

Air Cairo

2017-ben többször utaztunk az air Cairo légitársasággal,soha semmilyen probléma nem volt,de a 2017.08.16-án Sharm El Sheikh-Bp járat kritikán aluli volt.A beszállást a gépbe fél órával korábban kezdték, a büféből -ami elég messze volt -futottunk,gyerekkel.A gépen felszolgált meleg étel FAGYOS volt,igaz szó nélkül kicserélték.Érkezés...
Tovább »

toth.gyula@parisat.hu

2017-ben többször utaztunk az air Cairo légitársasággal,soha semmilyen probléma nem volt,de a 2017.08.16-án Sharm El Sheikh-Bp járat kritikán aluli volt.A beszállást a gépbe fél órával korábban kezdték, a büféből -ami elég messze volt -futottunk,gyerekkel.A gépen felszolgált meleg étel FAGYOS volt,igaz szó nélkül kicserélték.Érkezés után -éjjel- 40 perccel kezdték a bőröndöket a futószalagra tenni.Ha hangosbemondón közlik,hogy gond van, türelmesebben vártunk volna.


toth.gyula@parisat.hu

Lufthansa

A Lufthansa gép és szolgáltatások kitűnőek voltak, de a visszafelé úton az AirDolomit (Lufthansa csoport tag) járata késett, így rohannom kellett Frankfurtban a csatlakozáshoz (pedig menetrend szerint 70 perc lett volna az átszállásra) a feladott csomagom lekéste a csatlakozást, így télikabát nélkül érkeztem Budapestre. Pozitívum, hogy...
Tovább »

Pálvölgyi János

A Lufthansa gép és szolgáltatások kitűnőek voltak, de a visszafelé úton az AirDolomit (Lufthansa csoport tag) járata késett, így rohannom kellett Frankfurtban a csatlakozáshoz (pedig menetrend szerint 70 perc lett volna az átszállásra) a feladott csomagom lekéste a csatlakozást, így télikabát nélkül érkeztem Budapestre. Pozitívum, hogy vasárnap délután házhoz szállították a csomagomat Budapesttől 200 km-re.


Pálvölgyi János

RyanAir

Az odaúton minden rendben ment, a visszaúton késett a gépünk 1 órát. Szerettem volna visszafele enni valamit, de mire a személyzet odaért hozzám szinte minden szendvics elfogyott, így maradt a leves...:( éhes maradtam a 3,5 órás repülőúton...

Evetke

Wizz Air Hungary

Idén édesanyám nyert egy nyereményjátékkal egy londoni utazást két főre. Szeptember 8-án bátyámmal együtt repültünk ki. Nekem ez volt a legelső repülőút, nagyon izgatott voltam. Számomra minden, de minden nagyszerű élmény volt, majd kiugrottam a bőrömből amikor felszálltunk. A személyzet nagyon segítőkész és a pilóták is nagyon...
Tovább »

Lilith

Idén édesanyám nyert egy nyereményjátékkal egy londoni utazást két főre. Szeptember 8-án bátyámmal együtt repültünk ki. Nekem ez volt a legelső repülőút, nagyon izgatott voltam. Számomra minden, de minden nagyszerű élmény volt, majd kiugrottam a bőrömből amikor felszálltunk. A személyzet nagyon segítőkész és a pilóták is nagyon jók voltak, szerencsére nem volt semmi gond. Ez egy örök és egyben gyönyörű emlék, és ezért a lehetőségért nagyon hálás vagyok a szüleimnek.


Lilith

SWISS

Idén többször is utaztam a Swiss-sel, legutóbb Decemberben. Rosszat nem mondhatok rájuk, kedvesek, pontosak - vagy ha nem, akkor a panaszkezelésben verhetetlenek.
Nagyon szeretek velük utazni, fantasztikusak az új gépeik. Egyszerűen imádom!

Rudy

Wizz Air Hungary

A repüléssel és a kapott szolgáltatással meg voltam elégedve- indulás és az érkezés is a menetrendnek megfelelően történt..a légi személyzet udvarias volt..
A felszolgált üdítő és csokoládé valóban jól esett.

ilona.macsai

Wizz Air Hungary

Hannoverbe indultunk a párommal. Rendben volt minden a felszállásig. Felszállás közben erős kellemetlen szag került be az utastérbe. Meghibásodott a klimaberendezés. Előfordul. Többször repülünk több légitársasággal így nem idegeskedtünk. Előfordul. Visszatértünk Budapestre. Mire földet értünk, már várt a másik repülőgép. Átszálltunk...
Tovább »

Bolli

Hannoverbe indultunk a párommal. Rendben volt minden a felszállásig. Felszállás közben erős kellemetlen szag került be az utastérbe. Meghibásodott a klimaberendezés. Előfordul. Többször repülünk több légitársasággal így nem idegeskedtünk. Előfordul. Visszatértünk Budapestre. Mire földet értünk, már várt a másik repülőgép. Átszálltunk és tényleg csak annyi időt használtak el amennyi a helyzet megoldásához szükségeltetett. Nagyon gyorsan, kedvesen és legfőképp mindenki számára megnyugtató hozzáállással kezelte a Wizz Air személyzete a helyzetet. Látszólag minden utas egy kis kalandként élte meg a helyzetet, tudván azt hogy egy ilyen helyzet megfelelő kezelése nagyon kemény munkát igényel a személyzet részéről. Többször utaztunk már a Wizz Air légitársasággal, mindig nagyon szimpatikus volt aza környezet, hozzáállás melyet utasként tapasztaltunk. Ez az eset csak megerősített abban, hogy egy igazi szakembergárda áll ez mögött, ahol mindenki biztonságban érezheti magát, átengedve magát az igazi utazás élményének!
Köszönjük!


Bolli

Wizz Air Hungary

A 2017-es évben kétszer is repültem a Wizzair légitársasággal és megvagyok elégedve.A személyzet,úgy a reptéri,mint a fedélzeti légikísérők nagyon készségesek,kedvesek,udvariasak.Legközelebb is őket választom.Sok sikert kívánok nekik.

Oltyán Erzsébet


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!